NIC Drachten

Attractievlucht Bourges

Beste mede duivenliefhebbers,

Zaterdag 3 augustus wordt in Nederland weer nationaal Bourges vervlogen. Aangezien deze vlucht aan het eind van het oude duivenseizoen plaatsvindt, is dit een mooie afsluiting voor zowel specialisten als generaalspelers om nog 1x de degens te kruisen. In NIC Drachten hebben we hier enkele hele mooie prijzen op gezet, zodat ook Bourges een interessante vlucht kan worden voor de liefhebbers van de dagfond.

 

De winnaar van het concours in het NIC wint namelijk een professionele foto van zijn 1e duif.
De foto zal worden gemaakt door de al om bekende duivenfotograaf Henk Storm.

De 2e liefhebber wint een waardebon van 15 euro te besteden bij Duivensportcentrum Friesland in Kootstertille.

De 10e liefhebber wint een waardebon van 15 euro te besteden bij Duivensportcentrum Friesland in Kootstertille.

De Laatste liefhebber en laatste prijsduif winnen elke een waardebon twv 10 euro te besteden bij Duivensportcentrum Friesland.

Boven alles wordt degene die op deze vlucht het beste prijspercentage draait het hoogst gewaardeerd. Dit is namelijk het hok welke op deze vlucht in de breedte het allersterkste was. Deze wint namelijk een drankenpakket twv 50 euro.

Hierbij geldt dat bij een gelijke stand de gemiddelde punten per duif de doorslag geven. Dus eerst het percentage en daarna de gemiddelde punten.

We hopen op een grote deelname uit heel Friesland (en daarbuiten) zodat we er een gezellige avond van kunnen maken. Graag tot ziens op 1 augustus vanaf 18:30 aan de Noorderdwarsvaart 84e in Drachten voor het inkorven van uw duiven.

Namens NIC Drachten
Romke van der Wal

Share
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly