Archief

Freerk en Hiltje op bezoek bij de club

Op zaterdag 25 mei 2019 werd de eerste dagfondvlucht ververvlogen vanuit Troyes. Daar het met Freerk zijn gezondheid gelukkig weer wat beter gaat, leek het ons als leden van de club leuk hem dan uit te nodigen samen met Hiltje om het fotoboek over ruim 40 jaar duivensport van Freerk te overhandeigen.

Freerk is lid geworden in 1976 van p.v. Vice Versa te Drachten. Al die jaren is hij fanatiek liefhebber geweest en zelf nog een periode voorzitter. Dit had hij trouwens niet overlegd met het thuisfront, maar dit terzijde. Ook was hij altijd een fervent liefhebber van de dagfond en de overnacht en is al die jaren penningmeester geweest van het NIC. Momenteel helpt hij Jan Bosma bij het verzorgen van de duiven en zaterdags gaat hij naar Opende om de duiven thuis te zien komen. Op deze wijze is hij altijd nog betrokken bij de sport.

Het fotoboek is gemaakt in overleg met Hiltje en Freerk wist van niets. In de loop der jaren zijn er in de club ook heel wat foto’s gemaakt en samen met de foto’s van Hiltje werd het een boek van in totaal 66 pagina’s.

Freerk was tijdens zijn bezoek in opperbeste stemming en zag er goed uit en hij had ook weer praatjes voor tien.

Onze voorzitter Johannes overhandigd het fotoboek aan Freerk.

 

C:\Users\Kuipers\Documents\dokumenten Simon\Duiven vice versa\Freerk 42 jaar duiven\2019 05 25\Uitreiking fotoboek.jpg

Freerk en Hiltje druk bezig het fotoboek te bekijken

 

C:\Users\Kuipers\Documents\dokumenten Simon\Duiven vice versa\Freerk 42 jaar duiven\2019 05 25\Freerk en Hltje fotoboek.jpg

C:\Users\Kuipers\Documents\dokumenten Simon\Duiven vice versa\Freerk 42 jaar duiven\2019 05 25\Overzicht.jpg

Tijdens het bezoek van Hiltje en Freerk dienden de eerste nieuwe leden zich ook al aan, een nieuwe doelgroep is spontaan ontstaan!!

 

C:\Users\Kuipers\Documents\dokumenten Simon\Duiven vice versa\Freerk 42 jaar duiven\2019 05 25\Nieuwe leden.jpg

Share
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly